Gitaarakkoord B7 zijaanzicht

Gitaar-groepslessen

De Gitaristen in jullie, binnen handbereik

Op dit moment geen offline groepslessen

Wegens een druk bezet lesschema kan ik op dit moment geen offline groepslessen plannen. Als alternatief kun je wel online groepslessen bij me volgen. Ga voor meer informatie naar https://gitaarstarters.nl. Of neem gerust even contact met me op. Groetjes, Arvid 🙂

Voordelen van groepsles

In een groepsles kun je ook leren van anderen. En, wat voor sommigen ook prettig is, is dat je niet constant onder directe aandacht staat. Als ik even met iemand anders bezig ben in de les, kun jij even op je gemak ontspannen of zachtjes oefenen.


Groepslessen kunnen bovendien heel gezellig zijn, omdat je samen muziek aan het maken bent 🙂 En wie weet ontmoet je wel iemand met wie je ook eens samen muziek wilt maken buiten de les. 

Wat leer je in een groepsles?

Groepslessen ga je voor een bepaalde periode aan.

In die periode gaan we aan de slag met een bepaald thema, bijvoorbeeld:


 • Liedjes met akkoorden (10 of 20 lessen)
 • Tokkelen en lezen van gitaartabs (10 of 20 lessen)
 • Samenspelen (10 of 20 lessen)

Geen gitaar?

Heb je (nog) geen gitaar in huis? Dat is geen probleem. Tijdens de lessen kun je een gitaar van mij lenen. En als je een gitaar mee naar huis wilt nemen, dan kun je zolang ook een gitaar bij me huren.

Waar wordt de groepsles gegeven?

 • De uitvalbasis voor de groepslessen is momenteel in ontmoetingscentrum Den Domp in Haaren.
 • Groepslessen op een alternatieve locatie zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld voor verenigingen, scholen, of groepjes vrienden en vriendinnen. Zijn jullie met een paar mensen (minimaal 3) en zouden jullie graag samen groepslessen willen volgen? Neem dan even contact met me op. Bel me gerust op 06 47 017 318 (Arvid).
 • Groepslessen kunnen ook online. Ik werk met camera's vanuit verschillende hoeken, zodat jullie precies kunnen zien wat ik doe.

Wanneer is de volgende groepsles?

  Groepslessen plan ik aan de hand van het aantal deelnemers. Er zijn minimaal 4 cursisten nodig om een groepsles te kunnen starten.


  In overleg kunnen we samen een dag (of avond) in de week bepalen, een thema en een start-datum. Als we dan minimaal met 4 cursisten zijn, dan kunnen we aan de slag met jullie avontuur op gitaar.


  Wil je een vrijblijvende uitnodiging ontvangen voor de eerstvolgende groepslessen? Laat me dat dan even weten. Stuur me even een mailtje, of laat even een berichtje achter op de contact-pagina.

Tarieven

De prijzen van groepslessen zijn afhankelijk van de grootte van de groep en de locatie van de lessen. Neem gerust even contact met met op om te overleggen.