Gitaarakkoord B7 zijaanzicht

(nog) Geen gitaar?

Als je gewoon even wilt proberen, zonder eerst een gitaar te moeten kopen

Lees dit eventjes als je wil

Hoi, wat leuk dat je met je gitaar aan de slag gaat! En met jou vele anderen. 😀 Daarom, wegens enorm enthousiasme en een uitpuilende les-agenda neem ik nieuwe privéles-cursisten momenteel alleen aan als aanvulling op een Gitaarstarters lidmaatschap. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Als je nog geen gitaar hebt

Als je er echt voor gaat is het natuurlijk het mooiste als je een eigen gitaar hebt. Maar mocht je die nog niet hebben en eerst nog even willen proberen, dan kan ik je de mogelijkheid geven tijdelijk een gitaar van mij te gebruiken.


Die gitaar kun je dan meenemen naar huis om thuis te oefenen. Dit gaat altijd in overleg en indien ik op dat moment daarvoor een gitaar ter beschikking heb.


  • Een gitaar van mij huren om mee naar huis te nemen kost 10 euro per maand (en 100 euro borg – voor de gitaar, niet voor de snaren).
  • Een gitaar van mij gebruiken tijdens de les is gratis.

Neem even contact met me op, als je tijdelijk een gitaar wilt huren.

Hulp bij aanschaf

Het komt wel eens voor dat een leerling me een gitaar laat zien die hij of zij beter niet had kunnen kopen. Sommige gitaren die je bijvoorbeeld op een 2e-hands markt tegenkomt zijn niet te bespelen.


Anderzijds is het ook helemaal niet nodig om ineens 500 euro aan je 1e gitaar uit te geven. Zeker niet als je eerst even wil proberen. Denk bij een leuke beginners gitaar aan een uitgave van tussen de 100 en 200 euro (nieuw).


Ik kan je helpen met je aanschaf van een nieuwe of 2e-hands gitaar. Neem gerust eventjes contact op als je advies wilt, of als je graag wilt dat ik even kijk.