Gitaarakkoord B7 zijaanzicht

Gitaarlessen Privé

De Gitarist in jou, binnen handbereik

Voordelen van privéles

In privélessen bepalen we samen wat je leert. We gaan eerst kijken waar je op dit moment bent met je gitaar, wat je leuk zou vinden om te leren en wat goed zou zijn om te leren.


Je hoeft dus geen vast pad te volgen en we focussen zoveel mogelijk op wat jij leuk vindt om te doen, zodat je plezier houdt in je lessen en het oefenen. Plezier in je lessen staat altijd voorop. Dat leert ook het beste en het snelste.


Een privéles gaat ook altijd in jouw eigen tempo. En dat tempo kunnen we voortdurend aanpassen. Sommige dingen leer je nu eenmaal makkelijker aan dan andere en dat is voor iedereen verschillend.

Geen gitaar?

Heb je (nog) geen gitaar in huis? Dat is geen probleem. Tijdens de lessen kun je een gitaar van mij lenen. En als je een gitaar mee naar huis wilt nemen, dan kun je zolang ook een gitaar bij me huren.

Waar wordt de privéles gegeven

  • Ik geef les bij mij thuis, Groenplein 8 in Haaren. Ik heb een aparte kamer voor de lessen ingericht (boven, 1 trap op)
  • Blijf je liever thuis? Dat kan ook! Dan krijg je je les online. Ik heb 4 camera's op en om m'n gitaar, zodat je precies kunt zien wat ik doe.
Arvid Kuipers gitaarles

Bel me voor je gratis proefles

Ik help je graag verder met je gitaar. Je kunt contact met me opnemen voor je proefles, maar ook als je even wilt overleggen, of een vraagje hebt over je gitaar. Bel me gerust even op 06 47 017 318 (Arvid).
Ja, ook wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down