Privéles

Voordelen van privéles

In privélessen bepalen we samen wat je leert. We gaan eerst kijken waar je op dit moment bent met je gitaar, wat je leuk zou vinden om te leren en wat goed zou zijn om te leren.

Je hoeft dus geen vast pad te volgen en we focussen zoveel mogelijk op wat jij leuk vindt om te doen, zodat je plezier houdt in je lessen en het oefenen. Plezier in je lessen staat altijd voorop. Dat leert ook het beste en het snelste.

Een privéles gaat ook altijd in jouw eigen tempo. En dat tempo kunnen we voortdurend aanpassen. Sommige dingen leer je nu eenmaal makkelijker aan dan andere en dat is voor iedereen verschillend.

Wat kost een privéles

  • Je eerste proefles van 25 minuten kost 5 euro *
  • Een les van 25 minuten kost 22,50 euro
  • Een strippenkaart van 10 lessen kost 197 euro **

* Tijdens je proefles bekijken we samen hoever je bent, wat je wilt leren en wat ik je kan leren. En als er tijd is, krijg je van mij direct je 1e les mee.

** Met een strippenkaart heb je dus een ruime les voordeel. Een strippenkaart is 3 maanden geldig.

Extra bij een strippenkaart

Heb je een strippenkaart gekocht? Dan heb je al extra voordeel van 28 euro (een ruime les). Daarnaast krijg je gedurende de geldigheidsduur van je strippenkaart, volledig toegang tot mijn on-line lesomgeving met honderden video’s om van te leren, na te doen en mee te spelen.

In deze on-line lesomgeving kun je ook kennis maken met andere cursisten en wie weet wat daar weer van komt 🙂 Misschien een leuk contact om eens mee samen te spelen 🙂

Waar wordt de privéles gegeven

Ik geef les op woensdagavond in Den Domp in Haaren. Andere avonden of tijden zijn zeker bespreekbaar, bel me gerust eventjes.

Ik kan ook bij jou langskomen voor privé-les aan huis. Ik hou rekening met een reistijd van ongeveer 10 minuten. Buiten Haaren reken ik dan wel een kleine bijdrage voor de reiskosten, naar ratio.

Bel me voor je proefles

Ik help je graag verder met je gitaar. Je kunt contact met me opnemen voor je proefles, maar ook als je even wilt overleggen, of een vraagje hebt over je gitaar. Bel me gerust even op 06 47 017 318 (Arvid).

Je kunt ook een berichtje achterlaten op de contactpagina.

Arvid Kuipers Profielfoto met naam
Sluit Menu