Ouder-doet-mee-les

“Ik herinner me nog goed dat ik als peuter met m’n vader meespeelde op gitaar. Hij een grote-mensen gitaar en ik een kindergitaartje. Er zijn ook nog oude opnames van, dat we samen gitaarspelen en zingen. Super-kostbare herinneringen die ik zal blijven koesteren.” – Arvid

Samen lessen met je kind

Samen met je kind op gitaarles is superleuk en heel effectief. Je leert dan met je kind mee met dezelfde liedjes (meestal kinder- en kleuterliedjes). De meeste aandacht gaat in deze lessen naar je kind. We passen het lesschema in op zijn of haar tempo.

Omdat jullie hetzelfde leren, kun je met het oefenen je zoon of dochter blijven motiveren en helpen herinneren aan dingen die jullie samen tijdens de lessen hebben geleerd.

We lessen met z’n drieën. Ik leer jullie tijdens deze lessen ook samenspelen, zodat jullie ook samen kunnen oefenen. Jullie zijn dan echt samen bezig.

Geen extra gitaar?

Heb je geen 2 gitaren in huis? Dat is geen probleem. Tijdens de lessen kunnen jullie een gitaar van mij lenen. En als je thuis met je zoon of dochter samen wilt oefenen (wat ik zeker aan zou raden), dan kun je zolang ook een gitaar bij me huren.

Waar wordt de les gegeven

>> Corona-update <<

In verband met COVID-19 geef ik alle lessen nu online.
Bel of mail me gerust voor meer informatie

Bel me voor jullie gratis proefles

Ik help jullie graag verder met je gitaar. Je kunt contact met me opnemen voor je proefles, maar ook als je even wilt overleggen, of een vraagje hebt over je gitaar. Bel me gerust even op 06 47 017 318 (Arvid).

Je kunt ook een berichtje achterlaten op de contactpagina.

Arvid Kuipers Profielfoto met naam

Ouder-doet-mee-les

“Ik herinner me nog goed dat ik als peuter met m’n vader meespeelde op gitaar. Hij een grote-mensen gitaar en ik een kindergitaartje. Er zijn ook nog oude opnames van, dat we samen gitaarspelen en zingen. Super-kostbare herinneringen die ik zal blijven koesteren.” – Arvid

Samen lessen met je kind

Samen met je kind op gitaarles is superleuk en heel effectief. Je leert dan met je kind mee met dezelfde liedjes (meestal kinder- en kleuterliedjes). De meeste aandacht gaat in deze lessen naar je kind. We passen het lesschema in op zijn of haar tempo.

Omdat jullie hetzelfde leren, kun je met het oefenen je zoon of dochter blijven motiveren en helpen herinneren aan dingen die jullie samen tijdens de lessen hebben geleerd.

We lessen met z’n drieën. Ik leer jullie tijdens deze lessen ook samenspelen, zodat jullie ook samen kunnen oefenen. Jullie zijn dan echt samen bezig.

Wat kost een ouder-doet-mee privéles

* Tijdens je proefles bekijken we samen hoever jullie zijn, wat jullie willen leren en wat ik jullie kan leren. En als er tijd is, krijgen jullie van mij direct een 1e les mee.

** Willen jullie een langere les dan 30 minuten? Dan overleggen we dat eventjes.

*** Met een strippenkaart hebben jullie een ruime les voordeel. Een strippenkaart is 3 maanden geldig. Uitzonderingen op dit termijn kan in overleg. Bijvoorbeeld als jullie niet iedere week, maar 1 keer in de 2 weken willen lessen.

Geen extra gitaar?

Heb je geen 2 gitaren in huis? Dat is geen probleem. Tijdens de lessen kunnen jullie een gitaar van mij lenen. En als je thuis met je zoon of dochter samen wilt oefenen (wat ik zeker aan zou raden), dan kun je zolang ook een gitaar bij me huren.

Waar wordt de les gegeven

Ik kan ook bij jullie langskomen voor gitaarles aan huis. Ik hou rekening met een reistijd van ongeveer 10 minuten. Buiten Haaren reken ik dan wel een kleine bijdrage voor de reiskosten, naar ratio.

Ik geef ook les op woensdagavond in Den Domp in Haaren. Andere avonden of tijden zijn zeker bespreekbaar, bel me gerust eventjes.

Bel me voor jullie proefles

Ik help jullie graag verder met je gitaar. Je kunt contact met me opnemen voor je proefles, maar ook als je even wilt overleggen, of een vraagje hebt over je gitaar. Bel me gerust even op 06 47 017 318 (Arvid).

Je kunt ook een berichtje achterlaten op de contactpagina.

Arvid Kuipers Profielfoto met naam