Gitaarakkoord B7 zijaanzicht

Gitaarles Cadeaubon

De Gitarist in jou, binnen handbereik

Lees dit eventjes als je wil

Hoi, wat leuk dat je met je gitaar aan de slag gaat! En met jou vele anderen. 😀 Daarom, wegens enorm enthousiasme en een uitpuilende les-agenda neem ik nieuwe privéles-cursisten momenteel alleen aan als aanvulling op een Gitaarstarters lidmaatschap. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Geef 3 gitaarlessen cadeau!

Ken je iemand die graag gitaar wil leren spelen? Geef hem of haar dan een persoonlijke cadeaubon voor 3 privé-gitaarlessen.


Een superleuke verrassing die niet snel wordt vergeten! 🙂

Wat kost een gitaarles-cadeaubon?

    Een gitaar-cadeaubon voor 3 privé-lessen kost 75 euro.

    Daarvoor krijgt de ontvanger 3 privé-gitaarlessen van 25 minuten.


    Tegemoetkoming op eventuele kosten voor gitaarhuur zijn niet inbegrepen.

Geen gitaar?

Heeft de ontvanger van je cadeau geen gitaar? Dat is geen probleem. Tijdens de lessen kan hij of zij een gitaar van mij gebruiken.

Een gitaar huren om mee naar huis te nemen is ook mogelijk.

Waar worden de lessen gegeven?

  • Ik geef les bij mij thuis, Groenplein 8 in Haaren. Ik heb een aparte kamer voor de lessen ingericht (boven, 1 trap op)
  • Blijft de gelukkig ontvanger van je cadeaubon liever thuis? Dat kan ook! Dan krijgt hij of zijde lessen online. Ik heb 4 camera's op en om m'n gitaar, zodat je precies kunt zien wat ik doe.
Arvid Kuipers gitaarles

Hoe werkt het?

Om zeker te weten dat de gitaarles-cadeaubon past, hebben we eerst even contact. Je kunt een berichtje achterlaten op de contactpagina, me even bellen (06 47 017 318) of mailen (arvid@gitaarstarters.nl). En dan overleggen we eventjes over wat de gelukkige ontvanger leuk zou vinden om te leren. Zo kunnen we je cadeau een groot succes maken!


PS: Ja, je kunt de cadeaubon ook voor jezelf gebruiken 🙂